TechTurku Week 2021

TechTurku Week 8-12.3.2021

TechTurku Week järjestetään Turussa kymmenettä kertaa.

Tällä kertaa tapahtuma tehdään ”virtuaalisten” huoneiden kautta teknologian uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Viikko sisältää tutuksi tulleen opiskelijatiimien ICT Showroomin mielenkiintoisilla ja tuoreilla uusilla ideoilla. Kyberturvallisuus, valmistava teollisuus, älykäs kaupunkiympäristö sekä kestävät ympäristöteknologiat on Turun seudun elinkeinoelämälle osoittautunut olevan sekä kilpailuetu että mahdollisuus. Uusia palveluja ja tapoja tehdä verkon ja digitaalisten palveluen avulla on muuttunut paljon viime vuoden aikana ja viikon aikana tarkastellaan tulevaisuutta erilaisten teknologioiden silmin.

Vuoden 2021 ohjelman tuottavat yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto, Åbo Akademi, Koneteknologiakeskus Turku Oy, Turun kaupunki, Turun Yrittäjät, Turun Kauppakamari, Teknologiakampus Turku ja Turku Science Park Oy. Lisäksi mukana Kansainvälisiä kiinnostavia kumppaneita ja puhujia ovat 2021 vahvasti mukana.

Kaikki TechTurku Weekin tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. Useimmat tapahtumista vaativat ennakkoilmoittautumisen. Vuoden 2020 tapahtuman ohjelmaan voit tutustua täällä.

Ohjelman ja tapahtumien koordinoinnista vastaa Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluja tarjoava ja koordinoiva Turku Science Park Oy. Päivitämme vuoden 2021 ohjelmasisältöjä näille verkkosivuille jatkuvasti. Jos oma organisaatiosi on kiinnostunut tuottamaan sisältöä vuoden 2021 tapahtumaan, löydät yhteystiedot sivun alareunasta.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan uusimman teknologian ja siihen liittyvän liiketoiminnan mahdollisuuksista jälleen vuoden 2021 tapahtumaan!


Kaikki TechTurku Weekin tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia, mutta huomioithan, että jotkin tapahtumista vaativat ennakkoilmoittautumisen. Tutustu ohjelmaan täällä.