11. TechTurku Week esittelee Turun alueen ICT-osaamisen kirjoa. Viikon jokaisella päivällä on oma teemansa, uskomattomat puhujat ja mielenkiintoisia ohjelmanumeroita. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan B2Match-alustalla!

Jokainen TechTurku Weekin päivä lähtee käyntiin teemaan sidotulla presentaatiolla, jatkuu yritysedustajien keskustelulla ja päättyy kansainvälistymistä painottavalla osiolla. Tätä rytmiä disruptoivat mm. iltaohjelma ja muut yllätykset, joten tutustu ohjelmaan huolella!

Esitysten ja keskustelujen lisäksi TechTurku Week 2022 sisältää koko viikon kestäviä komponentteja. Näitä ovat mm. European Enterprise Networking matchmaking-tilaisuudet, Turun seudun ICT-työpaikkojen esittely ja verkostoitumismahdollisuudet.

TechTurku Week 2022 järjestetään hybridinä. Ohjelmaa voi seurata etänä B2Match-alustalla, ja fyysisesti voi osallistua Turun Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa.

TechTurku Week 2022 on pääasiassa englanninkielinen tapahtuma. Jotkut esitykset ja keskustelut pidetään suomeksi. Tarkat tiedot löytyvät B2Match-alustalta.

Ilmoittaudu mukaan TechTurku Week 2022 -tapahtumaan


Maanatai: Klusteri ja verkostot

11. TechTurku Week käynnistyy keskittymällä klustereihin ja verkostoihin. Uusi TechTurku Walk tarjoaa tilaisuuden tutustua Turun alueen teknologia-alan tärkeimpiin toimijoihin, kuten Koneteknologiakeskukseen. Varsinainen ohjelma alkaa pormestari Minna Arven tervehdyksellä. Tekoälyyn keskittyvän Silo.AI:n toimitusjohtaja Peter Sarlin puhuu Turun tekoälyskenestä, ja Mika Hannula, Turun ylipiston vararehtori, puolestaan teknologiatutkimuksen ja verkostojen tärkeydestä. Päivän muita aiheita ovat mm. naisten kokemukset datatieteissä ja kansainvälistyminen.

Tiistai: Kyberturvallisuus ja digitalisaatio

Tiistaina fokuksessa ovat kyberturvallisuus ja digitalisaatio. Keskustelun aiheina ovat mm. blockchain ja ympäristövastuullinen ICT.

Keskiviikko: Valmistava teollisuus:

Valmistavaan teollisuuteen teknologian näkökulmasta keskittyvä keskiviikkopäivä lähtee käyntiin Milica Todorovicin esitelmällä tekoälystä insinöörityössä. Sitä seuraa keskustelu valmistavan teollisuuden viimeisimmistä teknologiatrendeistä. Iltapäivällä vuorossa on yritysedustajien keskustelu ICT:n soveltamisesta yrityksen toiminnan kehittämiseksi.

Torstai: TEEMA 2022-seminaari ja ICT Showroom

Friday, March 11: Energy Control, Storage, and Mobility

TechTurku Week 2022 päättyy fokuksella energiaan. Perjantain puhujat edustavat TUAMK:in ja Wärtsilän kaltaisia Cleantech-toimijoita. Lisäksi viimeisenä päivänä järjestetään toinen TechTurku Walk, jossa tutustutaan Turun alueen teknologia-alan kohteisiin.


Ilmoittaudu mukaan TechTurku Week 2022 -tapahtumaan